PIKAT E SHITJES

Produktet Frutomania janë në dispozicion në të gjitha supermarketet në qytetet e mëdha të Kosovës. Gjatë vitit 2012 edhe nëpër dyqane të vogla afër jush. Shiko hartën interaktive me të gjitha pikat e shitjes...me shume

Leng vishnje te shtrydhur

Permbajtja:

Lëng vishnje të shtrydhur PA KONCENTRAT , i prodhuar nga vishnje të mbledhura me dorë.

Vishnje e shtrydhur 25 % dhe Mollë e shtrydhur 75 %.

Pa ujë të shtuar, pa konzervans, pa sheqer të shtuar. Vetëm fruta të shtrydhur.

Lëng plotësisht natyral:

ruta të shtrydhur për një litër lëng, 375 vishnje dhe 8 molla.

Leng vishnje te shtrydhur

Vlerat ushqyese:

Vlera Per  100 ml
Energji 236.9 KJ/ 56.4 kcal
Proteina 0.4 %
Sheqer* 13.30 %
Yndyre 0.1 %
Mbetje e thate 15.5 %
Aciditeti 0.44 %

Sheqer * - nuk përmban sheqer të shtuar, por VETËM sheqer natyral nga përbërja e frutit të shtrydhur

Leng vishnje te shtrydhur

Pse duhet ta pimë lëngun e vishnjës ?.

Vishnja:

  • Lëngu i vishnjës është një burim i madh i antioksidantëve që cilat ndihmojnë në mbrojtjen kundër sëmundjeve kardiovaskulare, kancerit dhe sëmundjeve të shumta degjenerative.
  • Lëngu i vishnjës forcon kolagjenët e indit lidhor dhe shkëlqyeshëm ndikojnë në pastrimin e trupit nga substancat e dëmshme.
  • Ndikon pozitivisht në uljen-balancimin e sheqerit në gjak dhe ul nivelin e kolesterolit. Gjithashtu vishnja lufton gurët dhe rërën në veshka.
  • Gjithashtu lëngu i vishnjës është i pasur më vitamina A, C, P, PP, B1, B2, etj.