PIKAT E SHITJES

Produktet Frutomania janë në dispozicion në të gjitha supermarketet në qytetet e mëdha të Kosovës. Gjatë vitit 2012 edhe nëpër dyqane të vogla afër jush. Shiko hartën interaktive me të gjitha pikat e shitjes...me shume

Leng dredheze te shtrydhur

Permbajtja:

Lëng dredhëze të shtrydhur PA KONCENTRAT , i prodhuar nga dredhëzat e mbledhura me dorë. Dredhëz e shtrydhur 30 %, Mollë e shtrydhur 70 %.

Pa ujë të shtuar, pa konzervans, pa sheqer të shtuar.

Vetëm fruta të shtrydhur.

Lëng plotësisht natyral:

fruta të shtrydhur për një litër lëng, 15 dredhëza dhe 8 molla.

Leng dredheze te shtrydhur

Vlerat ushqyese:

Vlera Per  100 ml
Energji 234.9 KJ/56.14 kcal
Proteina 0.5 %
Sheqer* 10.2 %
Yndyre 0.1 %
Mbetje e thate 10.4 %
Aciditeti 0.55 %

Sheqer * - nuk përmban sheqer të shtuar, por VETËM sheqer natyral nga përbërja e frutit të shtrydhur

Leng dredheze te shtrydhur

Pse duhet t’a pijmë lëngun e dredhëzës ?

Dredhezat:

  • mbrojnë nga kanceri,
  • ndihmojnë në jashtëqitje,
  • ulin rrezikshmërinë e infeksioneve,
  • Romaket e vjetër thonin “besoni shume tek dredhëzat, që nga lëvizja e një dhembi dhe deri tek infektimi i bajameve”.
  • Dredhëza a zvogëlon rrezikun e kancerit te mëlçisë.

Gjithashtu dredhëza është e pasur me vitamin C