PIKAT E SHITJES

Produktet Frutomania janë në dispozicion në të gjitha supermarketet në qytetet e mëdha të Kosovës. Gjatë vitit 2012 edhe nëpër dyqane të vogla afër jush. Shiko hartën interaktive me të gjitha pikat e shitjes...me shume

Leng molle e eger

Permbajtja:

Mollë e shtrydhur 100 %, pa ujë të shtuar, pa konzervans, pa sheqer të shtuar.

Vetëm fruta të shtrydhur.

Lëng plotësisht natyral:

fruta të shtrydhur për një litër lëng, 16 molla të egra dredhëza dhe 5 molla kultivuese.

Leng molle e eger

Vlerat ushqyese:

Vlera Per  100 ml
Energji 239.9 KJ/57.11 kcal
Proteina 0.6 %
Sheqer* 13.29 %
Yndyre 0.1 %
Mbetje e thate 15.6 %
Aciditeti 0.67 %

Sheqer * - nuk përmban sheqer të shtuar, por VETËM sheqer natyral nga përbërja e frutit të shtrydhur

Leng molle e eger

Pse duhet t’a pijmë lëngun e mollës ?

Molla e Eger:

  • Lëngu i mollës së egër përdoret kundër diarresë,
  • Përdoret kundër acarimeve të faringut duke shpërlarë gojën (gargarash)
  • Rezultate te shkëlqyeshme lëngu i mollës së egër ka treguar në luftimin e sëmundjes së sheqerit.
  • Përmban sasi të madhe të acidit malik.

Molla, është sinonim i vitalitetit dhe shëndetit.