PIKAT E SHITJES

Produktet Frutomania janë në dispozicion në të gjitha supermarketet në qytetet e mëdha të Kosovës. Gjatë vitit 2012 edhe nëpër dyqane të vogla afër jush. Shiko hartën interaktive me të gjitha pikat e shitjes...me shume

Leng Molle

Permbajtja:

Mollë e shtrydhur 100 %, pa ujë të shtuar, pa konzervans, pa sheqer të shtuar.

Vetëm fruta të shtrydhur.

Lëng plotësisht natyral:

1 gotë lëng 2 molla të shtrydhura, 1 L. lëng 10 molla të shtrydhura.

Leng Molle

Vlerat ushqyese:

Vlera Per  100 ml
Energji 239.9 KJ/57.11 kcal
Proteina 0.6 %
Sheqer* 13.29 %
Yndyre 0.1 %
Mbetje e thate 15.6 %
Aciditeti 0.67 %

Sheqer * - nuk përmban sheqer të shtuar, por VETËM sheqer natyral nga përbërja e frutit të shtrydhur

Leng Molle

Pse duhet t’a pijmë lëngun e mollës ?

Molla:

  • ul në mënyrë të dukshme rrezikun e sëmundjeve të zemrës,
  • ndihmon kundër kapsllëkut,
  • ndihmon organet digjestive - tretjen,
  • mban konstante nivelin e sheqernave ne gjak etj.

Molla, është sinonim i vitalitetit dhe shëndetit.