Ejani dhe na vizitoni

Vizitoni fermën tonë në Kravaricë që gjendet 13 km nga Gjilani rrugës për Ferizaj. Keni shumë për të parë rreth përvojës në pemishte dhe se si prodhohet lëngu nga frutat shtrydhur të “brendit” Frutomania...me shume

Sa e egër është molla e egër?

Malus Sylvestris, që njihet si Molla e egër, është një lloj i mollës që është e përhapur kryesisht në zonat me klimë kontinentale....me shume


PIKAT E SHITJES

Produktet Frutomania janë në dispozicion në të gjitha supermarketet në qytetet e mëdha të Kosovës. Gjatë vitit 2012 edhe nëpër dyqane të vogla afër jush. Shiko hartën interaktive me të gjitha pikat e shitjes...me shume

Media