Ejani dhe na vizitoni

Vizitoni fermën tonë në Kravaricë që gjendet 13 km nga Gjilani rrugës për Ferizaj. Keni shumë për të parë rreth përvojës në pemishte dhe se si prodhohet lëngu nga frutat shtrydhur të “brendit” Frutomania...me shume

Sa e egër është molla e egër?

Malus Sylvestris, që njihet si Molla e egër, është një lloj i mollës që është e përhapur kryesisht në zonat me klimë kontinentale....me shume


USAID KPEP
E Publikuar: Dec 4, 2011

MOEA LLC ka përfituar një grant nga USAID KPEP, në ndihmë të drejtpërdrejt në blerjen e kompresorit për ftohjen e komorës.

MOEA ka ndërtuar 1,600 metër kub të “komorës” së ftohjes, nga të cilat një “tunnel ftohës” prej -40oC dhe dy “komora me ngrirje të thellë -18 oC

KPEP ka ndihmuar në blerjen e kompresorit për “tunelin shock” dhe...

 

Permiresimi dhe furnizimi i linjes se perpunimit
E Publikuar: Dec 6, 2011

MOEA LLC vitin 2011 ka përfituar një grant nga BE-ja i menaxhuar nga Komisioni Evropian-Zyra ndërlidhëse në Prishtinë, me emrin “Përmirësimi dhe furnizimi i linjës së përpunimit në MOEA LLC”.

Kohëzgjatja e projektit është 24 muaj.

Kjo ndihmë e drejtpërdrejtë për kompaninë MOEA,...

 

TAM BAS - Zhvillimi i fushates se marketingut
E Publikuar: Dec 14, 2011

TAM BAS ka ndihmuar MOEA sh.p.k në zhvillimin e një fushatës së marketingut me një subvencion prej 75 %. MOEA sh.p.k ka kontraktuar një kompani lokale për përgatitjen e një spoti komercial, pastaj mbishkrimin e brendit për automjete, dizajnin e broshurës dhe etiketave etj.

Vlera e përgjithshme e projektit ka qene 5,916.00 €. Prej të cilave 4,437.00 € I ka siguruar TAM BAS.

 

1/1