PIKAT E SHITJES

Produktet Frutomania janë në dispozicion në të gjitha supermarketet në qytetet e mëdha të Kosovës. Gjatë vitit 2012 edhe nëpër dyqane të vogla afër jush. Shiko hartën interaktive me të gjitha pikat e shitjes...me shume

Frutomania lansoi paketimin 1 L ne shishe qelqi
E Publikuar: Dec 14, 2011

Frutomania lanson paketimin e lëngjeve prej 1 litër nga shishja e qelqit, gjithashtu Frutomania ka në treg edhe...

 

Frutomania-Dita e Flamurit
E Publikuar: Dec 4, 2011


Frutomania merr pjesë në festimin e Ditës së Flamurit, lëngje, Recel dhe Raki është shërbyer për të gjithë vizitorët. 

 

USAID KPEP
E Publikuar: Dec 4, 2011

MOEA LLC ka përfituar një grant nga USAID KPEP, në ndihmë të drejtpërdrejt në blerjen e kompresorit për ftohjen e komorës.

MOEA ka ndërtuar 1,600 metër kub të “komorës” së ftohjes, nga të cilat një “tunnel ftohës” prej -40oC dhe dy “komora me ngrirje të thellë -18 oC

KPEP ka ndihmuar në blerjen e kompresorit për “tunelin shock” dhe...

 

Permiresimi dhe furnizimi i linjes se perpunimit
E Publikuar: Dec 6, 2011

MOEA LLC vitin 2011 ka përfituar një grant nga BE-ja i menaxhuar nga Komisioni Evropian-Zyra ndërlidhëse në Prishtinë, me emrin “Përmirësimi dhe furnizimi i linjës së përpunimit në MOEA LLC”.

Kohëzgjatja e projektit është 24 muaj.

Kjo ndihmë e drejtpërdrejtë për kompaninë MOEA,...

 

TAM BAS - Zhvillimi i fushates se marketingut
E Publikuar: Dec 14, 2011

TAM BAS ka ndihmuar MOEA sh.p.k në zhvillimin e një fushatës së marketingut me një subvencion prej 75 %. MOEA sh.p.k ka kontraktuar një kompani lokale për përgatitjen e një spoti komercial, pastaj mbishkrimin e brendit për automjete, dizajnin e broshurës dhe etiketave etj.

Vlera e përgjithshme e projektit ka qene 5,916.00 €. Prej të cilave 4,437.00 € I ka siguruar TAM BAS.

 

1/1