USAID KPEP
E Publikuar: Dec 4, 2011

MOEA LLC ka përfituar një grant nga USAID KPEP, në ndihmë të drejtpërdrejt në blerjen e kompresorit për ftohjen e komorës.

MOEA ka ndërtuar 1,600 metër kub të “komorës” së ftohjes, nga të cilat një “tunnel ftohës” prej -40oC dhe dy “komora me ngrirje të thellë -18 oC

KPEP ka ndihmuar në blerjen e kompresorit për “tunelin shock” dhe...

 

Permiresimi dhe furnizimi i linjes se perpunimit
E Publikuar: Dec 6, 2011

MOEA LLC vitin 2011 ka përfituar një grant nga BE-ja i menaxhuar nga Komisioni Evropian-Zyra ndërlidhëse në Prishtinë, me emrin “Përmirësimi dhe furnizimi i linjës së përpunimit në MOEA LLC”.

Kohëzgjatja e projektit është 24 muaj.

Kjo ndihmë e drejtpërdrejtë për kompaninë MOEA,...

 

TAM BAS - Zhvillimi i fushates se marketingut
E Publikuar: Dec 14, 2011

TAM BAS ka ndihmuar MOEA sh.p.k në zhvillimin e një fushatës së marketingut me një subvencion prej 75 %. MOEA sh.p.k ka kontraktuar një kompani lokale për përgatitjen e një spoti komercial, pastaj mbishkrimin e brendit për automjete, dizajnin e broshurës dhe etiketave etj.

Vlera e përgjithshme e projektit ka qene 5,916.00 €. Prej të cilave 4,437.00 € I ka siguruar TAM BAS.

 

1/1