Frutomania lansoi paketimin 1 L ne shishe qelqi
E Publikuar: Dec 14, 2011

Frutomania lanson paketimin e lëngjeve prej 1 litër nga shishja e qelqit, gjithashtu Frutomania ka në treg edhe...

 

Frutomania-Dita e Flamurit
E Publikuar: Dec 4, 2011


Frutomania merr pjesë në festimin e Ditës së Flamurit, lëngje, Recel dhe Raki është shërbyer për të gjithë vizitorët. 

 

1/1