• Lajmet

  Frutomania lansoi paketimin 1 L ne shishe qelqi

  Frutomania lanson paketimin e lëngjeve prej 1 litër nga shishja e qelqit, gjithashtu Frutomania ka në treg edhe paketimet 3 dhe 5 litra në të ashtuquajturat “thes në kuti”. Mund ti gjeni në të...me shume

 • Projektet

  USAID KPEP

  MOEA LLC ka përfituar një grant nga USAID KPEP, në ndihmë të drejtpërdrejt në blerjen e kompresorit për ftohjen e komorës.

  MOEA ka ndërtuar 1,600 metër kub të “komorës”...me shume

 • PIKAT E SHITJES

  Produktet Frutomania janë në dispozicion në të gjitha supermarketet në qytetet e mëdha të Kosovës. Gjatë vitit 2012 edhe nëpër dyqane të vogla afër jush. Shiko hartën interaktive me të gjitha pikat e shitjes...me shume